הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמחממים במחבת שומן של בקר לצורכי תיבול בלבד ומוסיפים כף שמן זית ומטגנים את השומן עד לעישונו.
בינתיים חותכים את הפרגיות לקוביות קטנותו ושמים בצד .
פותחים את שני שקיות הלקט להקפצה ושופכים את תכולתן לתוך מחבת עם מכסה ומערבבים על בסיב קבוע....
לאחר ריכוך ראשוני מעבירים למחבת את קוביות הפרגיות ומתחילים לבשל אותם עד שצבעם משתנה מוורוד ללבן....
לאחר שינוי הצבע של הפרגיות בשלב זה כבר אפשר להוסיף את שקית רוטב הסיני (לנו הספיק אחד אבל אפשר כמובן להוסיף שני שקיות )| אין צורך במלח ובפלפל.... .