הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההוספת מיונז לתפוחי האדמה והעוף הופכים את המתכון לטעים ועסיסי יותר, ממש מעדן!
קולפים את תפוחי האדמה והבטטות, שוטפים וחותכים לריבועים גדולים. מניחים בתבנית אפייה. פורסים את הבצל לרצועות ומפזרים סביב תפוחי האדמה והבטטות. מוסיפים את השוקיים לתבנית ומטבלים במיונז ובשאר התבלינים. מערבבים היטב. מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני, 180 מעלות, למשך שעה ורבע. במהלך האפייה הופכים את השוקיים לצד השני בכדי שיזהיבו יפה משני הצדדים..