לקנות חזה עוף פרוס (שניצל) ולחתוך אותו לרצועות דקות.
להכין שלוש קערות - אחת עם קמח, השנייה עם תערובת הביצים והשלישית עם תערובת פרורי הלחם..
2
להכניס את הרצועות לקערה עם קמח - להוציא ולנער את הקמח.
לטבול בקערה עם ביצים טרופות מתובלות בחצי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור..
3
מהביצה להעביר ישר לתערובת פרורי הלחם (פרורי לחם, שומשום, מלח ופלפל שחור) - להניח את רצועות החזה עוף בתערובת - לא להדק !! רק להניח את רצועת השניצל , ולשים מעליה כמות נכבדת של פרורי לחם .
הביצה תגרום לכך שפרורי הלחם ידבקו לעוף מבלי להדק - ניתן להדק ואז זה יצא שטוח כמו בתחתית התמונה.
מפרורי הלחם להעביר ישר לשמן חם ולטגן עד להזהבה.
להגיש חם לצד רטבים אהובים - בתאבון.
1
לקנות חזה עוף פרוס (שניצל) ולחתוך אותו לרצועות דקות.
להכין שלוש קערות - אחת עם קמח, השנייה עם תערובת הביצים והשלישית עם תערובת פרורי הלחם..
2
להכניס את הרצועות לקערה עם קמח - להוציא ולנער את הקמח.
לטבול בקערה עם ביצים טרופות מתובלות בחצי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור..
3
מהביצה להעביר ישר לתערובת פרורי הלחם (פרורי לחם, שומשום, מלח ופלפל שחור) - להניח את רצועות החזה עוף בתערובת - לא להדק !! רק להניח את רצועת השניצל , ולשים מעליה כמות נכבדת של פרורי לחם .
הביצה תגרום לכך שפרורי הלחם ידבקו לעוף מבלי להדק - ניתן להדק ואז זה יצא שטוח כמו בתחתית התמונה.
מפרורי הלחם להעביר ישר לשמן חם ולטגן עד להזהבה.
להגיש חם לצד רטבים אהובים - בתאבון.