לןגן

עוף תפוחי אדמה ובטטות במיונז אפויים בתנור

מאת: לילך טייב, פורסם: 29/10/2015 | 16:30
עוף תפוחי אדמה ובטטות במיונז אפויים בתנור

תקציר המתכון: הוספת מיונז לתפוחי האדמה והעוף הופכים את המתכון לטעים ועסיסי יותר, ממש מעדן!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה והבטטות, שוטפים וחותכים לריבועים גדולים. מניחים בתבנית אפייה. פורסים את הבצל לרצועות ומפזרים סביב תפוחי האדמה והבטטות. מוסיפים את השוקיים לתבנית ומטבלים במיונז ובשאר התבלינים. מערבבים היטב. מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני, 180 מעלות, למשך שעה ורבע. במהלך האפייה הופכים את השוקיים לצד השני בכדי שיזהיבו יפה משני הצדדים.