מניחים את כרעי העוף בתבנית ויוצקים עליו את המשרה. מורחים את הכרעיים היטב משני הצדדים. משרים לפחות ארבע שעות. והופכים את העוף מידי פעם..
3
אופים את כרעי העוף בחום בינוני, 180 מעלות, במשך שעה וחצי, עד שלעוף יש מראה צלוי. (הופכים את הכרעיים במהלך הצלייה)..
4
מעבירים את הנוזלים שבתבנית לסיר קטן. מדללים בקערית את הקורנפלור עם 2-3 כפות מים ויוצקים לתוך הסיר. מביאים לרתיחה, מבשלים מספר דקות עד שהרוטב מסמיך. מגישים את העוף ויוצקים מעליו את הרוטב..
1
מערבבים את כל חומרי המשרה פרט לקורנפלור..
2
מניחים את כרעי העוף בתבנית ויוצקים עליו את המשרה. מורחים את הכרעיים היטב משני הצדדים. משרים לפחות ארבע שעות. והופכים את העוף מידי פעם..
3
אופים את כרעי העוף בחום בינוני, 180 מעלות, במשך שעה וחצי, עד שלעוף יש מראה צלוי. (הופכים את הכרעיים במהלך הצלייה)..
4
מעבירים את הנוזלים שבתבנית לסיר קטן. מדללים בקערית את הקורנפלור עם 2-3 כפות מים ויוצקים לתוך הסיר. מביאים לרתיחה, מבשלים מספר דקות עד שהרוטב מסמיך. מגישים את העוף ויוצקים מעליו את הרוטב..