אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

2,202
צפיות

כרעי עוף צלויים בשום ובדבש

המתכון של
כרעי עוף צלויים בשום ובדבש

מעדן של עוף!!

  • קטגוריהעוף
  • מספר מנות8 מנות
  • זמן הכנה10 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: עוף
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 8 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 6 יחידות כרעי עוף
  • למשרה:
  • 3 כפות דבש
  • 2 כפות סוכר חום
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 כף יין לבן חצי יבש
  • 6 יחידות שיני שום קצוצות גס
  • 1 כפית זנגביל
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כף קורנפלור
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים את כל חומרי המשרה פרט לקורנפלור..


  • 2

    מניחים את כרעי העוף בתבנית ויוצקים עליו את המשרה. מורחים את הכרעיים היטב משני הצדדים. משרים לפחות ארבע שעות. והופכים את העוף מידי פעם..


  • 3

    אופים את כרעי העוף בחום בינוני, 180 מעלות, במשך שעה וחצי, עד שלעוף יש מראה צלוי. (הופכים את הכרעיים במהלך הצלייה)..


  • 4

    מעבירים את הנוזלים שבתבנית לסיר קטן. מדללים בקערית את הקורנפלור עם 2-3 כפות מים ויוצקים לתוך הסיר. מביאים לרתיחה, מבשלים מספר דקות עד שהרוטב מסמיך. מגישים את העוף ויוצקים מעליו את הרוטב..


1

מערבבים את כל חומרי המשרה פרט לקורנפלור..


2

מניחים את כרעי העוף בתבנית ויוצקים עליו את המשרה. מורחים את הכרעיים היטב משני הצדדים. משרים לפחות ארבע שעות. והופכים את העוף מידי פעם..


3

אופים את כרעי העוף בחום בינוני, 180 מעלות, במשך שעה וחצי, עד שלעוף יש מראה צלוי. (הופכים את הכרעיים במהלך הצלייה)..


4

מעבירים את הנוזלים שבתבנית לסיר קטן. מדללים בקערית את הקורנפלור עם 2-3 כפות מים ויוצקים לתוך הסיר. מביאים לרתיחה, מבשלים מספר דקות עד שהרוטב מסמיך. מגישים את העוף ויוצקים מעליו את הרוטב..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים