מגרדים בצל ותפוח אדמה בפומפייה, בחורים הקטנים. שוטפים את הפטרוזיליה וקוצצים אותה ומוסיפים לקערה, מניחים מעל את העוף הטחון. מוסיפים ביצה, שמן ותבלינים, מערבבים היטב..
2
מכינים את הרוטב:
מחממים את השמן בסיר, מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים פטריות וממשיכים לטגן עוד 6 דקות. מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב. מסירים מהאש..
3
עם הידיים יוצרים כדורים מעיסת העוף הטחון ומניחים מעל הרוטב שבסיר. מוספים מים (רצוי רותחים) לסיר עד לגובהה הקציצות. מבשלים במשך 30 דקות. בתיאבון!.
1
מגרדים בצל ותפוח אדמה בפומפייה, בחורים הקטנים. שוטפים את הפטרוזיליה וקוצצים אותה ומוסיפים לקערה, מניחים מעל את העוף הטחון. מוסיפים ביצה, שמן ותבלינים, מערבבים היטב..
2
מכינים את הרוטב:
מחממים את השמן בסיר, מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים פטריות וממשיכים לטגן עוד 6 דקות. מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב. מסירים מהאש..
3
עם הידיים יוצרים כדורים מעיסת העוף הטחון ומניחים מעל הרוטב שבסיר. מוספים מים (רצוי רותחים) לסיר עד לגובהה הקציצות. מבשלים במשך 30 דקות. בתיאבון!.