לבקש מהקצב לחצות את הכנפיים לשתיים. לנקות אותן טוב ולתבל את הכנפיים ברבע כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור ולטגן במחבת עד שמזהיב משני הצדדים..
2
בנתיים להכין בקערה את הרוטב - כפית פפריקה חריפה או מתוקה, רבע כפית מלח, 4 כפות חומץ ורבע כוס מים - לערבב טוב טוב את הרוטב, זה חשוב !
לאחר שהכנפיים הזהיבו , להוציא את השמן שנשאר במחבת ולהקפיץ את הכנפיים עם הרוטב - 2 דקות ולהוציא .
להגיש יפה בצלחת , לאכול חם ובתאבון !.
1
לבקש מהקצב לחצות את הכנפיים לשתיים. לנקות אותן טוב ולתבל את הכנפיים ברבע כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור ולטגן במחבת עד שמזהיב משני הצדדים..
2
בנתיים להכין בקערה את הרוטב - כפית פפריקה חריפה או מתוקה, רבע כפית מלח, 4 כפות חומץ ורבע כוס מים - לערבב טוב טוב את הרוטב, זה חשוב !
לאחר שהכנפיים הזהיבו , להוציא את השמן שנשאר במחבת ולהקפיץ את הכנפיים עם הרוטב - 2 דקות ולהוציא .
להגיש יפה בצלחת , לאכול חם ובתאבון !.