להכין בקערה את המרינדה לפרגיות - רבע כפית מלח , רבע כפית פלפל שחור, חצי כפית אבקת מרק עוף , חצי כפית כורכום , רבע כוס לימון, כוס מים, 8 כפות שמן - לערבב טוב ולהכניס את הפרגיות ורצועות דקות מחצי בצל , לערבב הכל ולתת מנוחה של 20 דקות, מקסימום חצי שעה..
2
בזמן שהפרגיות במרינדה לחתוך 3.5 בצלים גדולים לרצועות דקות ולטגן במחבת עם 2 כפות שמן ומעט פלפל שחור ומלח עד שמשחים ונהפך לקרמל. בערך 15-20 דקות.
אחרי שהבצל מוכן להוציא אותו מהמחבת ולהכניס את הפרגיות לטיגון עד שהן משחימות משני הצדדים ואז להוסיף את הבצל המקורמל, לטגן יחד עוד 5 דקות , לפזר מלמעלה בצל ירוק קצוץ.
להגיש חם ובתאבון! :).
1
להכין בקערה את המרינדה לפרגיות - רבע כפית מלח , רבע כפית פלפל שחור, חצי כפית אבקת מרק עוף , חצי כפית כורכום , רבע כוס לימון, כוס מים, 8 כפות שמן - לערבב טוב ולהכניס את הפרגיות ורצועות דקות מחצי בצל , לערבב הכל ולתת מנוחה של 20 דקות, מקסימום חצי שעה..
2
בזמן שהפרגיות במרינדה לחתוך 3.5 בצלים גדולים לרצועות דקות ולטגן במחבת עם 2 כפות שמן ומעט פלפל שחור ומלח עד שמשחים ונהפך לקרמל. בערך 15-20 דקות.
אחרי שהבצל מוכן להוציא אותו מהמחבת ולהכניס את הפרגיות לטיגון עד שהן משחימות משני הצדדים ואז להוסיף את הבצל המקורמל, לטגן יחד עוד 5 דקות , לפזר מלמעלה בצל ירוק קצוץ.
להגיש חם ובתאבון! :).