תקציר המתכון: טעימות ומעולות!! תנסו... תיווכחו...
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מגרדים בצל ותפוח אדמה בפומפייה, בחורים הקטנים. שוטפים את הפטרוזיליה וקוצצים אותה ומוסיפים לקערה, מניחים מעל את העוף הטחון. מוסיפים ביצה, שמן ותבלינים, מערבבים היטב.
מכינים את הרוטב: מחממים את השמן בסיר, מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים פטריות וממשיכים לטגן עוד 6 דקות. מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב. מסירים מהאש.
עם הידיים יוצרים כדורים מעיסת העוף הטחון ומניחים מעל הרוטב שבסיר. מוספים מים (רצוי רותחים) לסיר עד לגובהה הקציצות. מבשלים במשך 30 דקות. בתיאבון!