לןגן

קציצות עוף

מאת: לילך טייב, פורסם: 18/10/2015 | 01:55
קציצות עוף

תקציר המתכון: טעימות ומעולות!! תנסו... תיווכחו...

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב:

אופן הכנה

  1. מגרדים בצל ותפוח אדמה בפומפייה, בחורים הקטנים. שוטפים את הפטרוזיליה וקוצצים אותה ומוסיפים לקערה, מניחים מעל את העוף הטחון. מוסיפים ביצה, שמן ותבלינים, מערבבים היטב.

  2. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן בסיר, מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים פטריות וממשיכים לטגן עוד 6 דקות. מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב. מסירים מהאש.

  3. עם הידיים יוצרים כדורים מעיסת העוף הטחון ומניחים מעל הרוטב שבסיר. מוספים מים (רצוי רותחים) לסיר עד לגובהה הקציצות. מבשלים במשך 30 דקות. בתיאבון!