הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוף ותפוחי אדמה פיקנטי עשיר בטעמים ,תבשיל טעים כל פעם בגווני טעם אחרים.
בסיר סוטאז' מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים עד להשחמה קלה. מוסיפים את כל התבלינים ומטגנים מעט. .
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומוסיפים מים עד לגובה התבשיל. מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה. .
מכסים עם המכסה ומבשלים כשעה וחצי על להבה נמוכה עד לספיגת הנוזלים. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .