ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
10 פרגיות חצויות, שטופות ונקיות משומן
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
שוטפים את הפרגיות ומסננים מנוזלים מניחים בקערה. מוסיפים את הבצל הפרוס ואת התבלינים ומעסים את הפרגיות היטב ומניחים בצד לספיגת טעמים חצי שעה..
-
1
מחממים מחבת פסים בחום גבוה כ2 דקות ועליו צורבים את הפרגיות עם הבצל כ-3 דקות מכל צד עד ריכוך הפרגית. מגישים חם לצד פירה או אורז.
-
2
בהצלחה ובאהבה איילת❤.
0
שוטפים את הפרגיות ומסננים מנוזלים מניחים בקערה. מוסיפים את הבצל הפרוס ואת התבלינים ומעסים את הפרגיות היטב ומניחים בצד לספיגת טעמים חצי שעה..
1
מחממים מחבת פסים בחום גבוה כ2 דקות ועליו צורבים את הפרגיות עם הבצל כ-3 דקות מכל צד עד ריכוך הפרגית. מגישים חם לצד פירה או אורז.
2
בהצלחה ובאהבה איילת❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים