הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהראשית נחתוך את החזה עוף ואת הבצל לריבועים ממש קטנים, את הפטרוזיליה נקצוץ דק דק..
נטגן את הבצל עד להשחמה ונוסיף את הפטרוזיליה והחזה עוף, נבשל עד שמלבין..
נוסיף תבלינים לפי העין ונבשל עד לצימצום נוזלים ונוציא מהגז..
כל עלה סיגר נחתוך באמצא לחצי (כך שמכל עלה יוצא 2).
בכל חצי נשים פס של החזה עוף שהכנו ונגלגל לסיגר או נקפל למלבן, כרצונכן..
נחמם שמן במחבת ונכניס את מה שהכנו, נהפוך שמשחים ונוציא שמוכן.
בתאבון!!.