אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

2,956
צפיות

חזה עוף בטמפורה ברוטב צ'ילי מתוק

המתכון של
חזה עוף בטמפורה ברוטב צ'ילי מתוק

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • *חזה עוף וכרובית בטמפורה ברוטב צ'ילי מתוק*
  • כוס מדידה חד פעמית חמה
  • קרדיט לאילנית בניזרי ❣️
  • 2 פרפרי חזה עוף פרוסים לקוביות
  • ראש כרובית מחולקת לפרחים
  • לטמפורה
  • 1 כוס קמח מנופה
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1 כפית אבקת סודה לשתיה
  • 1 ביצה L
  • 1 כוס מים קרים
  • פלפל שחור
  • מלח
  • לרוטב צ'ילי
  • 2 שיני שום כתושות
  • כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף סילאן
  • 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף מים חמים
  • פלפל שחור
  • מלח
  • לקישוט
  • שומשום
  • בצל ירוק
אופן ההכנה
  • 1

    לטמפורה:.


  • 2

    לערבב את הקמח עם קורנפלור, סודה לשתייה, מלח ופלפל, ביצה ומים קרים לבלילה חלקה וללא גושים..


  • 3

    נכניס את קוביות החזה העוף לבלילה.


  • 4

    נכסה בניילון נצמד ונקרר במקרר.


  • 5

    במשך חצי שעה..


  • 6

    לאחר חצי שעה נחמם במחבת שמן עמוק ונטגן את הקוביות חזה.


  • 7

    העוף בטמפורה עד להזהבה..


  • 8

    להכנת הרוטב צ'ילי:.


  • 9

    לחמם מעט שמן ולטגן את שיני השום .


  • 10

    נוסיף למחבת פפריקה, סילאן, רוטב צ'ילי וכף מים.


  • 11

    נערבב היטב ונוסיף מלח ופלפל..


  • 12

    נבשל 5 דקות על אש נמוכה.


  • 13

    נכניס את קוביות חזה העוף .


  • 14

    נערבב בעדינות לאיחוד העוף והרוטב ונבשל עוד 5 דקות על אש נמוכה..


  • 15

    לסיום נפזר שומשום ובצל ירוק בנדיבת..


  • 16

    בהצלחה נועם זיגדון 💞.


1

לטמפורה:.


2

לערבב את הקמח עם קורנפלור, סודה לשתייה, מלח ופלפל, ביצה ומים קרים לבלילה חלקה וללא גושים..


3

נכניס את קוביות החזה העוף לבלילה.


4

נכסה בניילון נצמד ונקרר במקרר.


5

במשך חצי שעה..


6

לאחר חצי שעה נחמם במחבת שמן עמוק ונטגן את הקוביות חזה.


7

העוף בטמפורה עד להזהבה..


8

להכנת הרוטב צ'ילי:.


9

לחמם מעט שמן ולטגן את שיני השום .


10

נוסיף למחבת פפריקה, סילאן, רוטב צ'ילי וכף מים.


11

נערבב היטב ונוסיף מלח ופלפל..


12

נבשל 5 דקות על אש נמוכה.


13

נכניס את קוביות חזה העוף .


14

נערבב בעדינות לאיחוד העוף והרוטב ונבשל עוד 5 דקות על אש נמוכה..


15

לסיום נפזר שומשום ובצל ירוק בנדיבת..


16

בהצלחה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים