ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מוציאים ומערבבים שוב את הפרגיות
אופן ההכנה
-
1
מחממים פלנצ'ה.
-
2
מתיזים שמן.
-
3
כשהפלנצ'ה חמה.
-
4
שמים את הפרגיות.
-
5
וצורבים אותם .
-
6
במידה שאוהבים.
1
מחממים פלנצ'ה.
2
מתיזים שמן.
3
כשהפלנצ'ה חמה.
4
שמים את הפרגיות.
5
וצורבים אותם .
6
במידה שאוהבים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים