שמים במים רותחים את פרחי הכרובית ל20 דק ומיד לאחר מכן מעבירים למסננת.
1
מכינים רוטב : בקערה שמים שליש כוס שמן, 3 כפות רוטב צילי מתוק כף גדושה דבש , כפית שטוחה פפריקה חריפה כפית גדושה פפריקה מתוקה , קורט אבקת שום וחצי כפית גריל עוף וכמובן מלח פלפל לפי טעם.
2
מקלפים את הבצל תפוחי האדמה הבטטה והגזר וחותכים .
3
מסדרים בתבנית עמוקה את הירקות שחתכנו ומוסיפים גם את פרחי הכרובית שסוננו מנוזלים ואת קרעי העוף.
4
שופכים את הרוטב על כל התבנית בדגש על קרעי העוף (מומלץ להשאיר עם העור) ומעסים את כל הירקות והעוף עם הרוטב עד שהכל עם רוטב. .
5
מסדרים את התבנית יפה ואז מוסיפים את הבצלים ושיני השום. את הבצלים יש לחתוך לחצי ואת שיני השום יש להשאיר שלמות! .
6
ועוטפים את התבנית בנייר כסף .
7
מכניסים את העוף לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל15 דק כעבור 15 דקות מוסיפים 3/4 כוס מים מכסים שוב ואז מכניסים לעוד שעה. כעבור שעה מסירים את נייר הכסף עד להשחמת העוף ואידוי הנוזלים (משהו כמו רבע שעה עד חצי שעה) .
8
וזהו מוכן בתאבון! .
0
שמים במים רותחים את פרחי הכרובית ל20 דק ומיד לאחר מכן מעבירים למסננת.
1
מכינים רוטב : בקערה שמים שליש כוס שמן, 3 כפות רוטב צילי מתוק כף גדושה דבש , כפית שטוחה פפריקה חריפה כפית גדושה פפריקה מתוקה , קורט אבקת שום וחצי כפית גריל עוף וכמובן מלח פלפל לפי טעם.
2
מקלפים את הבצל תפוחי האדמה הבטטה והגזר וחותכים .
3
מסדרים בתבנית עמוקה את הירקות שחתכנו ומוסיפים גם את פרחי הכרובית שסוננו מנוזלים ואת קרעי העוף.
4
שופכים את הרוטב על כל התבנית בדגש על קרעי העוף (מומלץ להשאיר עם העור) ומעסים את כל הירקות והעוף עם הרוטב עד שהכל עם רוטב. .
5
מסדרים את התבנית יפה ואז מוסיפים את הבצלים ושיני השום. את הבצלים יש לחתוך לחצי ואת שיני השום יש להשאיר שלמות! .
6
ועוטפים את התבנית בנייר כסף .
7
מכניסים את העוף לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל15 דק כעבור 15 דקות מוסיפים 3/4 כוס מים מכסים שוב ואז מכניסים לעוד שעה. כעבור שעה מסירים את נייר הכסף עד להשחמת העוף ואידוי הנוזלים (משהו כמו רבע שעה עד חצי שעה) .