פרגיות מתובלות בפלנצ'ה
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 12/01/2021 | 18:38
תקציר המתכון:
טעים
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
הכנת הפרגיות
-
בצלוחית שמים
-
כ200 גרם פרגיות חתוכות
-
מתבלים ב..
-
כפית חרדל
-
כפית קטושופ
-
1/2 כפית אבקת קארי
-
1/2 כפית צילי גרוס חריף
-
קורט פלפל לבן
-
1/2 כפית תבלין לפרגיות
-
קורט מלח
-
מערבבים היטב
-
ולהכניס למקרר עד ההכנה
-
מוציאים ומערבבים שוב את הפרגיות
אופן הכנה
-
מחממים פלנצ'ה
-
מתיזים שמן
-
כשהפלנצ'ה חמה
-
שמים את הפרגיות
-
וצורבים אותם
-
במידה שאוהבים