אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

347
צפיות

כבד עם בצל ופיטריות

המתכון של
כבד עם בצל ופיטריות

טעים

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חצי קילו כבד עוף
  • 1 בצל פרוס
  • 1 קופסת פיטריות משימורים
אופן ההכנה
  • 0

    במחבת עם כף שמן.


  • 1

    מטגנים את הבצל להזהבה.


  • 2

    מוסיפים את הכבד.


  • 3

    מערבבים יחד עם הבצל.


  • 4

    כ10 דקות.


  • 5

    עד שהכבד מחליף את צבעו והוא מוכן.


  • 6

    מתבלים .


  • 7

    בכפית חוואיג.


  • 8

    כפית מלח.


  • 9

    מוסיפים את הפיטריות לאחר ששטפנו וסיננו אותם.


  • 10

    מערבבים כ5 דקות נוספות.


0

במחבת עם כף שמן.


1

מטגנים את הבצל להזהבה.


2

מוסיפים את הכבד.


3

מערבבים יחד עם הבצל.


4

כ10 דקות.


5

עד שהכבד מחליף את צבעו והוא מוכן.


6

מתבלים .


7

בכפית חוואיג.


8

כפית מלח.


9

מוסיפים את הפיטריות לאחר ששטפנו וסיננו אותם.


10

מערבבים כ5 דקות נוספות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים