בסיר לטגן קלות שום עם שמן להוסיף את התבלינים והרטבים לערבב היטב ולהוסיף 1 כוס מים ולסדר את הפרגית עם המילוי....
4
את הבשר הטחון לעבד עים 1 כפית מלח, 1 ביצה, 1/4 כפית פלפל שחור גרוס מעט בהרט,2 כפות קמח מצה, ללוש הייטב ולהוסיף בצל מטוגן בפנים לערבב ואז להוסיף את האורז והצנוברים, לקחת פרגית לשטח למלא ולגלגל לסגור בתפר עם קייסם עץ.... לא לשכוח אחרי בישול להוציא את הקיסם.... לסדר בסיר עם הרוטב ולבשל על להבה נמוכה כ30 דקות אם חסר מעט מים להוסיף... בהצלחה אורה....
1
פרגית במילוי....
2
אופן ההכנה....
3
בסיר לטגן קלות שום עם שמן להוסיף את התבלינים והרטבים לערבב היטב ולהוסיף 1 כוס מים ולסדר את הפרגית עם המילוי....
4
את הבשר הטחון לעבד עים 1 כפית מלח, 1 ביצה, 1/4 כפית פלפל שחור גרוס מעט בהרט,2 כפות קמח מצה, ללוש הייטב ולהוסיף בצל מטוגן בפנים לערבב ואז להוסיף את האורז והצנוברים, לקחת פרגית לשטח למלא ולגלגל לסגור בתפר עם קייסם עץ.... לא לשכוח אחרי בישול להוציא את הקיסם.... לסדר בסיר עם הרוטב ולבשל על להבה נמוכה כ30 דקות אם חסר מעט מים להוסיף... בהצלחה אורה....