לןגן

פרגית במילוי חגיגי

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 11/09/2019 | 20:57
פרגית במילוי חגיגי

תקציר המתכון: מנה משגעת שתפאר את שולחן החג

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פרגית במילוי...

  2. אופן ההכנה...

  3. בסיר לטגן קלות שום עם שמן להוסיף את התבלינים והרטבים לערבב היטב ולהוסיף 1 כוס מים ולסדר את הפרגית עם המילוי...

  4. את הבשר הטחון לעבד עים 1 כפית מלח, 1 ביצה, 1/4 כפית פלפל שחור גרוס מעט בהרט,2 כפות קמח מצה, ללוש הייטב ולהוסיף בצל מטוגן בפנים לערבב ואז להוסיף את האורז והצנוברים, לקחת פרגית לשטח למלא ולגלגל לסגור בתפר עם קייסם עץ.... לא לשכוח אחרי בישול להוציא את הקיסם.... לסדר בסיר עם הרוטב ולבשל על להבה נמוכה כ30 דקות אם חסר מעט מים להוסיף... בהצלחה אורה...