ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קילו שווארמה הודו נקבה לרצועות
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
נזהיב את הבצל בשמן ...נוסיף את השווארמה והתבלינים נערבב היטב...נכסה את המחבת נבשל להבה נמוכה 30 דקות .
-
2
נסיר מכסה נפזר פטרוזליה נבשל עד לצמצום נוזלים .
-
3
לא להוסיף מים אין צורך ! .
-
4
למי שאין תבלין שווארמה שתמיר לכפית כמון .
-
5
צ'ילי גרוס ניתן להמיר לפפריקה .
-
6
פלדלפיה ניתן להמיר לגריל עוף.
1
נזהיב את הבצל בשמן ...נוסיף את השווארמה והתבלינים נערבב היטב...נכסה את המחבת נבשל להבה נמוכה 30 דקות .
2
נסיר מכסה נפזר פטרוזליה נבשל עד לצמצום נוזלים .
3
לא להוסיף מים אין צורך ! .
4
למי שאין תבלין שווארמה שתמיר לכפית כמון .
5
צ'ילי גרוס ניתן להמיר לפפריקה .
6
פלדלפיה ניתן להמיר לגריל עוף.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים