ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
תפוא חתוכים לקוביות גדולות
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב את חומרי הבלילה .
-
2
להניח את העופות והתפוחי אדמה בבלילה למשך חצי שעה .
-
3
לסדר בתבנית .
-
4
לשפוך מעל את הרוטב הנותר.
-
5
לכסות בנייר כסף .
-
6
לאפות בתנור בחום 200 מעלות בערך שעה עד שהכל רך .
-
7
להוציא כיסוי ולהשחים מס׳ דקות .
-
8
זהירות שזה לא יתייבש .
1
לערבב את חומרי הבלילה .
2
להניח את העופות והתפוחי אדמה בבלילה למשך חצי שעה .
3
לסדר בתבנית .
4
לשפוך מעל את הרוטב הנותר.
5
לכסות בנייר כסף .
6
לאפות בתנור בחום 200 מעלות בערך שעה עד שהכל רך .
7
להוציא כיסוי ולהשחים מס׳ דקות .
8
זהירות שזה לא יתייבש .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים