לןגן

עוף בתנור עם תפוא

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 21/06/2019 | 18:56
עוף בתנור עם תפוא

תקציר המתכון: הכי קל העי טעים והכי הכי חשוב הילדים עפים על זה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את חומרי הבלילה

  2. להניח את העופות והתפוחי אדמה בבלילה למשך חצי שעה

  3. לסדר בתבנית

  4. לשפוך מעל את הרוטב הנותר

  5. לכסות בנייר כסף

  6. לאפות בתנור בחום 200 מעלות בערך שעה עד שהכל רך

  7. להוציא כיסוי ולהשחים מס׳ דקות

  8. זהירות שזה לא יתייבש