ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- מספר מנות2 מנות
- זמן הכנה15 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- קטגוריה: עוף
- זמן הכנה: 15 דקות
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 2 מנות
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לתיבול העוף
-
1 כפית מלח, פלפל שחור רוטב סויה - לפי הטעם
-
תוספות בצלחת
-
-
-
-
חצי יחידה גזר וגמבה אדומה
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את הגמבה האדומה והגזר לרצועות דקות.
להוסיף אספרגוס שטוף וחצי קופסה פטריות חתוכות. .
-
2
לטגן את הפטריות עם השיני שום עד שמזהיב..
-
3
להוסיף למחבת את רצועות הגזר , הגמבה והאספרגוס ולתבל ב - מלח , פלפל שחור ורוטב סויה, 2 כפות שמן זית - ולערבב..
-
4
אחרי במוציאים את הירקות מהמחבת - למלא את החזה עוף - לשים קצת מכל סוג ירק.
לגלגל ולהכניס לתנור על חום של 250 מעלות למשך 15-20 דקות.
.
-
5
לאדות את הברוקולי בתנור למשך 5-7 דקות, על חום של 250 מעלות, להוציא ולתבל במלח , פלפל שחור, שום קצוץ ושמן זית..
-
6
לסדר יפה בצלחת , להגיש ובתאבון! :).
1
לחתוך את הגמבה האדומה והגזר לרצועות דקות.
להוסיף אספרגוס שטוף וחצי קופסה פטריות חתוכות. .
2
לטגן את הפטריות עם השיני שום עד שמזהיב..
3
להוסיף למחבת את רצועות הגזר , הגמבה והאספרגוס ולתבל ב - מלח , פלפל שחור ורוטב סויה, 2 כפות שמן זית - ולערבב..
4
אחרי במוציאים את הירקות מהמחבת - למלא את החזה עוף - לשים קצת מכל סוג ירק.
לגלגל ולהכניס לתנור על חום של 250 מעלות למשך 15-20 דקות.
.
5
לאדות את הברוקולי בתנור למשך 5-7 דקות, על חום של 250 מעלות, להוציא ולתבל במלח , פלפל שחור, שום קצוץ ושמן זית..
6
לסדר יפה בצלחת , להגיש ובתאבון! :).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים