לקחת עוף שלם ולתבל במלח, פלפל שחור , שום קצוץ, וקצת שמן זית - לפי הטעם . לעסות את העוף ולהכניס לתחתית התנור ל-25 דקות על 250 מעלות טורבו, אחר כך להעלות את זה לאמצע של התנור לעוד 20 דקות בערך..
2
בנתיים במגש בנפרד לחתוך ברוקולי לפרחים (לא קטנים) לתבל במלח, פלפל שחור , שום קצוץ ושמן זית - לערבב הכל ולשים בתחתית התנור ל-8 דקות, אחרי זה להעלות ולהוסיף את העגבניות והפלפל החריף ולשים באמצע התנור לעוד 10 דקות ..
3
כשהעוף מקבל את הגוון הרצוי להוציא ולהגיש חם , בתאבון :).
1
לקחת עוף שלם ולתבל במלח, פלפל שחור , שום קצוץ, וקצת שמן זית - לפי הטעם . לעסות את העוף ולהכניס לתחתית התנור ל-25 דקות על 250 מעלות טורבו, אחר כך להעלות את זה לאמצע של התנור לעוד 20 דקות בערך..
2
בנתיים במגש בנפרד לחתוך ברוקולי לפרחים (לא קטנים) לתבל במלח, פלפל שחור , שום קצוץ ושמן זית - לערבב הכל ולשים בתחתית התנור ל-8 דקות, אחרי זה להעלות ולהוסיף את העגבניות והפלפל החריף ולשים באמצע התנור לעוד 10 דקות ..
3
כשהעוף מקבל את הגוון הרצוי להוציא ולהגיש חם , בתאבון :).