תקציר המתכון: חזה עוף ממולא בירקות , בנוסח סיני מדהים !
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לחתוך את הגמבה האדומה והגזר לרצועות דקות. להוסיף אספרגוס שטוף וחצי קופסה פטריות חתוכות.
לטגן את הפטריות עם השיני שום עד שמזהיב.
להוסיף למחבת את רצועות הגזר , הגמבה והאספרגוס ולתבל ב - מלח , פלפל שחור ורוטב סויה, 2 כפות שמן זית - ולערבב.
אחרי במוציאים את הירקות מהמחבת - למלא את החזה עוף - לשים קצת מכל סוג ירק. לגלגל ולהכניס לתנור על חום של 250 מעלות למשך 15-20 דקות.
לאדות את הברוקולי בתנור למשך 5-7 דקות, על חום של 250 מעלות, להוציא ולתבל במלח , פלפל שחור, שום קצוץ ושמן זית.
לסדר יפה בצלחת , להגיש ובתאבון! :)