לןגן

חזה עוף ממולא בנוסח סיני

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 10/07/2015 | 21:27
חזה עוף ממולא בנוסח סיני

תקציר המתכון: חזה עוף ממולא בירקות , בנוסח סיני מדהים !

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

חזה עוף

ירקות למילוי החזה עוף

לתיבול העוף

תוספות בצלחת

אופן הכנה

  1. לחתוך את הגמבה האדומה והגזר לרצועות דקות. להוסיף אספרגוס שטוף וחצי קופסה פטריות חתוכות.

  2. לטגן את הפטריות עם השיני שום עד שמזהיב.

  3. להוסיף למחבת את רצועות הגזר , הגמבה והאספרגוס ולתבל ב - מלח , פלפל שחור ורוטב סויה, 2 כפות שמן זית - ולערבב.

  4. אחרי במוציאים את הירקות מהמחבת - למלא את החזה עוף - לשים קצת מכל סוג ירק. לגלגל ולהכניס לתנור על חום של 250 מעלות למשך 15-20 דקות.

  5. לאדות את הברוקולי בתנור למשך 5-7 דקות, על חום של 250 מעלות, להוציא ולתבל במלח , פלפל שחור, שום קצוץ ושמן זית.

  6. לסדר יפה בצלחת , להגיש ובתאבון! :)