אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

3,166
צפיות

עוף עם בצלי שאלוט ותפו״א

המתכון של
עוף עם בצלי שאלוט ותפו״א

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • עוף כמספר הסועדים נקי משומן אני מורידה גם עור
  • 10 בצלי שאלוט קלופים
  • 5 שיני שום שלמות ; תפוא חתוך לקוביות
  • מלח
  • פילפל שחור גרוס
  • כורכום
  • כפית מחוקה פפריקה גרוסה
  • כף טוסקנה
  • 6-7 כפות שמן לטיגון הבצל
  • מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל שלם עד להזהבה .


  • 2

    להוסיף את השום .


  • 3

    לסדר את העוף ולטגן מכל הכיוונים .


  • 4

    לערבב בקערה את התבלינים עם מים רותחים .


  • 5

    לשפוך מעל העופות.


  • 6

    לבשל חצי שעה .


  • 7

    להוסיף קוביות תפוא .


  • 8

    להמשיך לבשל עד לריכוך מלא של העוף והתפוא .


  • 9

    ולצמצם נוזלים .


1

לטגן את הבצל שלם עד להזהבה .


2

להוסיף את השום .


3

לסדר את העוף ולטגן מכל הכיוונים .


4

לערבב בקערה את התבלינים עם מים רותחים .


5

לשפוך מעל העופות.


6

לבשל חצי שעה .


7

להוסיף קוביות תפוא .


8

להמשיך לבשל עד לריכוך מלא של העוף והתפוא .


9

ולצמצם נוזלים .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים