אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

16,171
צפיות

עוף תפו"א ובטטה ברוטב סויה אפוי

המתכון של
עוף תפו"א ובטטה ברוטב סויה אפוי

דלישז

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חלקי עוף איזה שאוהבים
  • מאת אילנית בניזרי
  • 3 תפו"א לקוביות
  • בטטה לקוביות
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות שמן זית
  • 3/4 כוס מים
  • כף תבלין פלדלפיה
  • רבע כפית כורכום
  • פ.שחור גרוס
  • מלח גס
אופן ההכנה
  • 1

    אני הכנתי בסיר שמתאים לתנור אפשר בכל כלי מתאים לתנור!.


  • 2

    להניח בסיר את התפו"א בטטה ועוף בסיר.


  • 3

    בקערית נשים את הסויה,תבלין פלדלפיה כורכום ומים ונערבב היטב נמזוג על העופות והתפו"א.


  • 4

    נערבב היטב.


  • 5

    נפזר מלח גס פ.שחור גרוס .


  • 6

    נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות לא מכוסה !! חצי שעה.


  • 7

    לאחר מכן נמניך ל 160 לעוד חצי שעה או עד לריכוך !! מידי פעם.


  • 8

    נשקה עם הרוטב את העופות והתפוחי אדמה .


1

אני הכנתי בסיר שמתאים לתנור אפשר בכל כלי מתאים לתנור!.


2

להניח בסיר את התפו"א בטטה ועוף בסיר.


3

בקערית נשים את הסויה,תבלין פלדלפיה כורכום ומים ונערבב היטב נמזוג על העופות והתפו"א.


4

נערבב היטב.


5

נפזר מלח גס פ.שחור גרוס .


6

נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות לא מכוסה !! חצי שעה.


7

לאחר מכן נמניך ל 160 לעוד חצי שעה או עד לריכוך !! מידי פעם.


8

נשקה עם הרוטב את העופות והתפוחי אדמה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים