לןגן

עוף עם בצלי שאלוט ותפו״א

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 04/01/2019 | 00:19
עוף עם בצלי שאלוט ותפו״א

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל שלם עד להזהבה

  2. להוסיף את השום

  3. לסדר את העוף ולטגן מכל הכיוונים

  4. לערבב בקערה את התבלינים עם מים רותחים

  5. לשפוך מעל העופות

  6. לבשל חצי שעה

  7. להוסיף קוביות תפוא

  8. להמשיך לבשל עד לריכוך מלא של העוף והתפוא

  9. ולצמצם נוזלים