לעבד הכל יחד היטב ולהכניס למקרר לשעה לספיגת טעמים והתייצבות.
מצרכים לרוטב
1 בצל גדול חתוך לקוביות
4 כפות שמן קנולה
1 סלסלת פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות
2 שקיות של ערמונים קלופים וקלויים
1 כפית פפריקה
חצי כפית כרכום
חצי כף מרק עוף
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
רבע כפית תבלין צ'ילי גרוס
1 כף רוטב סויה בסגנון סיני
1 כף רוטב צ'ילי
3 יח' פלפל צ'ילי יבש חריף(סודניה)
2 כוסות מים רותחים( כוס גדולה עם ידית 240 מ"ל)
אופן ההכנה
1
אופן ההכנה:.
2
לטגן את הבצל עם 4 כפות שמן עד להזהבה..
3
מוסיפים את הפטריות והערמונים וממשיכים לטגן כ-2 דקות, מוסיפים את התבלינים ומערבבים, מוסיפים רוטב סויה וצילי ומערבבים. לאחר שכל התבלינים נפתחו והתאחדו מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה ..
4
יוצרים קציצות עגולות עם ידיים רטובות ומשטחים טיפה ומכניסים לסיר( אני מכינה את הקציצות לאחר ששמתי את הבצל לטיגון, ככה כשהרוטב ירתח ישר שמים את כל הקציצות)..
5
מבשלים עם מכסה בלהבה בנונית בערך חצי שעה 40 דקות או עד לצמצום הנוזלים ולקבלת רוטב קצת סמיך..
6
יוצא פשוט מעדןןןןן😍😍😍.
7
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
אופן ההכנה:.
2
לטגן את הבצל עם 4 כפות שמן עד להזהבה..
3
מוסיפים את הפטריות והערמונים וממשיכים לטגן כ-2 דקות, מוסיפים את התבלינים ומערבבים, מוסיפים רוטב סויה וצילי ומערבבים. לאחר שכל התבלינים נפתחו והתאחדו מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה ..
4
יוצרים קציצות עגולות עם ידיים רטובות ומשטחים טיפה ומכניסים לסיר( אני מכינה את הקציצות לאחר ששמתי את הבצל לטיגון, ככה כשהרוטב ירתח ישר שמים את כל הקציצות)..
5
מבשלים עם מכסה בלהבה בנונית בערך חצי שעה 40 דקות או עד לצמצום הנוזלים ולקבלת רוטב קצת סמיך..