ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
2 גמבות אדומות לחתוך לקוביות
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1.לחתוך חזה עוף לקוביות .
-
2
-לבלילה- .
-
3
3/4 כוס קמח תופח .
-
4
1/2 כוס קורנפלור .
-
5
1/2 כוס מים קרים .
-
6
1 כפית מלח .
-
7
לערבב הכל עד שמגיעים למרקם כמו של טחינה..
-
8
להכניס את כל החזה עוף שחתכתם לבלילה ולערבב..
-
9
2. לחמם שמן בסיר עמוק .
-
10
כשרותח לזרוק את החתיכות לתוכו. .
-
11
כשמזהיב להעביר לצלחת.
-
12
-לרוטב-.
-
13
2 גמבות אדומות ובצל סגול .
-
14
לחתוך לקוביות .
-
15
להקפיץ עם מעט שמן .
-
16
להוסיף חצי כוס צילי מתוק .
-
17
4 כפות דבש .
-
18
לסחוט לימון שלם לרוטב .
-
19
לקראת הסוף להוסיף שמן שומשום לא חייב אבל מוסיף המון!.
-
20
לתת עוד 20 דקות בישול לרוטב על אש בינונית.
-
21
ולתקן לפי הטעם .
-
22
כשמוכן, להוסיף את העוף בטמפורה לרוטב ולערבב היטב .
-
23
אפשר להוסיף בצל ירוק ושומשום לקישוט.
1
1.לחתוך חזה עוף לקוביות .
2
-לבלילה- .
3
3/4 כוס קמח תופח .
4
1/2 כוס קורנפלור .
5
1/2 כוס מים קרים .
6
1 כפית מלח .
7
לערבב הכל עד שמגיעים למרקם כמו של טחינה..
8
להכניס את כל החזה עוף שחתכתם לבלילה ולערבב..
9
2. לחמם שמן בסיר עמוק .
10
כשרותח לזרוק את החתיכות לתוכו. .
11
כשמזהיב להעביר לצלחת.
12
-לרוטב-.
13
2 גמבות אדומות ובצל סגול .
14
לחתוך לקוביות .
15
להקפיץ עם מעט שמן .
16
להוסיף חצי כוס צילי מתוק .
17
4 כפות דבש .
18
לסחוט לימון שלם לרוטב .
19
לקראת הסוף להוסיף שמן שומשום לא חייב אבל מוסיף המון!.
20
לתת עוד 20 דקות בישול לרוטב על אש בינונית.
21
ולתקן לפי הטעם .
22
כשמוכן, להוסיף את העוף בטמפורה לרוטב ולערבב היטב .
23
אפשר להוסיף בצל ירוק ושומשום לקישוט.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים