לןגן

עוף בטמפורה

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 05/12/2018 | 06:55
עוף בטמפורה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1.לחתוך חזה עוף לקוביות

  2. -לבלילה-

  3. 3/4 כוס קמח תופח

  4. 1/2 כוס קורנפלור

  5. 1/2 כוס מים קרים

  6. 1 כפית מלח

  7. לערבב הכל עד שמגיעים למרקם כמו של טחינה.

  8. להכניס את כל החזה עוף שחתכתם לבלילה ולערבב.

  9. 2. לחמם שמן בסיר עמוק

  10. כשרותח לזרוק את החתיכות לתוכו.

  11. כשמזהיב להעביר לצלחת

  12. -לרוטב-

  13. 2 גמבות אדומות ובצל סגול

  14. לחתוך לקוביות

  15. להקפיץ עם מעט שמן

  16. להוסיף חצי כוס צילי מתוק

  17. 4 כפות דבש

  18. לסחוט לימון שלם לרוטב

  19. לקראת הסוף להוסיף שמן שומשום לא חייב אבל מוסיף המון!

  20. לתת עוד 20 דקות בישול לרוטב על אש בינונית

  21. ולתקן לפי הטעם

  22. כשמוכן, להוסיף את העוף בטמפורה לרוטב ולערבב היטב

  23. אפשר להוסיף בצל ירוק ושומשום לקישוט