ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
10 בצלצלי שאלוט קלופים,חתוכים לחצי
-
ניתן להמיר לבצל סגול פרוס
-
-
-
-
-
-
-
-
כפית תבלין פלדלפיה או גריל עוף
-
-
אופן ההכנה
-
1
את הכנפיים הבצלצלים והפטריות נכניס לקערה גדולה.
-
2
בקערית קטנה ,נשים את השמן.
-
3
הטראקי,הפפריקה,הפלדלפיה והמים נערבב היטב.
-
4
נשפוך על הכנפיים,נערבב ונעביר לתבנית אפיה ,נפזר מלח גס,פ.שחור גרוס ושומשום.
-
5
נזלף כף סילאן.
-
6
נכניס לתנור לחום 200 מעלות.
-
7
אחרי חצי שעה נוריד ל 170.
-
8
נשקה מידי פעם את העופות עם כף מהרוטב שנוצר בתבנית .
-
9
נמשיך עד שנועצים סכין והיא חודרת ללא התנגדות זה מוכן .
1
את הכנפיים הבצלצלים והפטריות נכניס לקערה גדולה.
2
בקערית קטנה ,נשים את השמן.
3
הטראקי,הפפריקה,הפלדלפיה והמים נערבב היטב.
4
נשפוך על הכנפיים,נערבב ונעביר לתבנית אפיה ,נפזר מלח גס,פ.שחור גרוס ושומשום.
5
נזלף כף סילאן.
6
נכניס לתנור לחום 200 מעלות.
7
אחרי חצי שעה נוריד ל 170.
8
נשקה מידי פעם את העופות עם כף מהרוטב שנוצר בתבנית .
9
נמשיך עד שנועצים סכין והיא חודרת ללא התנגדות זה מוכן .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים