הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבשר טחון לערבר עם 2 ביצים.
בצח מגורד.
לתבל מלח פלפל פפריקה מ.עוף.
להוסיף קמח..
העיסה דביקה. להכניס למקרר.
נכין רוטב.
נטגן בצל, נוסיף רסק ונטגן 3-4 דק.
נתבל מלח פלפל פפריקה מ.עוף.
נוסיף 3 כוסות מים ונבשל אש נמוכה חצי שעה.
הרוטב מסמיך.
אחרי חצי שעה נוסיף 2-3 כוסות.
נמתין להרתחה ונוסיף את הקציצות..
נבשל 45 דק וננער את הסיר מידי פעם.