אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,100
צפיות

קציצות עוף אדומות

המתכון של
קציצות עוף אדומות

עוד מתכון מבית היוצר של אמא

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 קג בשר טחון
  • 2 ביצים
  • בצל בינוני מגורד
  • בצל בינוני חתוך
  • 4-3 כפות קמח , כוסמין
  • פפריקה, פלפל לבן מ.עוף
  • רסק בינוני
אופן ההכנה
  • 1

    בשר טחון לערבר עם 2 ביצים.


  • 2

    בצח מגורד.


  • 3

    לתבל מלח פלפל פפריקה מ.עוף.


  • 4

    להוסיף קמח..


  • 5

    העיסה דביקה. להכניס למקרר.


  • 6

    נכין רוטב.


  • 7

    נטגן בצל, נוסיף רסק ונטגן 3-4 דק.


  • 8

    נתבל מלח פלפל פפריקה מ.עוף.


  • 9

    נוסיף 3 כוסות מים ונבשל אש נמוכה חצי שעה.


  • 10

    הרוטב מסמיך.


  • 11

    אחרי חצי שעה נוסיף 2-3 כוסות.


  • 12

    נמתין להרתחה ונוסיף את הקציצות..


  • 13

    נבשל 45 דק וננער את הסיר מידי פעם.


1

בשר טחון לערבר עם 2 ביצים.


2

בצח מגורד.


3

לתבל מלח פלפל פפריקה מ.עוף.


4

להוסיף קמח..


5

העיסה דביקה. להכניס למקרר.


6

נכין רוטב.


7

נטגן בצל, נוסיף רסק ונטגן 3-4 דק.


8

נתבל מלח פלפל פפריקה מ.עוף.


9

נוסיף 3 כוסות מים ונבשל אש נמוכה חצי שעה.


10

הרוטב מסמיך.


11

אחרי חצי שעה נוסיף 2-3 כוסות.


12

נמתין להרתחה ונוסיף את הקציצות..


13

נבשל 45 דק וננער את הסיר מידי פעם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים