אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,496
צפיות

שוקיים עוף עם כרפס גמבה תפו"א ובטטה

המתכון של
שוקיים עוף עם כרפס גמבה תפו"א ובטטה

כל מילה מיותרת 👌🏻

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4 שוקיים עוף
  • 1 בצל קצוץ גס
  • 1 גמבה קצוץ גס
  • 150 גרם כרפס
  • חתוך לחתיכות גסות
  • 1 בטטה חתוך לעיגולים
  • 1 תפו"א גם לעיגולים
  • 2 כפות אבקת בצל
  • 2 כפות דבש
  • רבע כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    1) מטגנים את הבצל עד להזהבה .


  • 2

    מוסיפים את הגמבה כרפס אבקת בצל ודבש ומבשלים 10 דק על אש נמוכה.


  • 3

    2) במחבת מטגנים את השוקיים מצד לצד עד להזהבה מוסיפים אותם לסיר.


  • 4

    3) מוסיפים כוס וחצי מים .


  • 5

    מטגנים את התפו"א ובטטות מצד לצד עד להזהבה וגם אותם מוסיפים לסיר ומבשלים חצי שעה על אש נמוכה .


  • 6

    4) אחרי חצי שעה פותחים את הסיר חלקית ומבשלים לעוד 10 דק.


  • 7

    ואפשר להגיש.


  • 8

    בהצלחה 👌🏻.


1

1) מטגנים את הבצל עד להזהבה .


2

מוסיפים את הגמבה כרפס אבקת בצל ודבש ומבשלים 10 דק על אש נמוכה.


3

2) במחבת מטגנים את השוקיים מצד לצד עד להזהבה מוסיפים אותם לסיר.


4

3) מוסיפים כוס וחצי מים .


5

מטגנים את התפו"א ובטטות מצד לצד עד להזהבה וגם אותם מוסיפים לסיר ומבשלים חצי שעה על אש נמוכה .


6

4) אחרי חצי שעה פותחים את הסיר חלקית ומבשלים לעוד 10 דק.


7

ואפשר להגיש.


8

בהצלחה 👌🏻.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים