ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מתכון לתפו"א ירושלמי(קסביה) עם פילה עוף
-
-
מצרכים
-
-
תפו"א ירושלמי מקולף ושטוף
-
5-6 שיני שום חתוכים לפרוסות
-
-
כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
-
-
-
1 כף מרק עוף מהול עם 2 כוסות מים חמים
-
4 יח' פלפל שאטה קטנים לפיקנטיות
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
מבשלים את התפו"א כ- 10 דקות עם מעט מיץ לימון ומסננים את הנוזלים( את זה למדתי מחברתי האלופה חופית אלמקייס)..
-
3
בסיר שטוח מטגנים קלות את השום עם 5 כפות שמן..
-
4
מוסיפים את הפפריקה והכורכום ומערבבים..
-
5
מניחים את פילה העוף ומטגנים כדקה מכל צד..
-
6
מתבלים בפלפל שחור גרוס ומוסיפים בזהירות את תפו"א שבישלנו ..
-
7
מערבבים כף מרק עוף עם שתי כוסות מים חמים ומוסיפים לסיר..
-
8
מוסיפים 4 יח' פלפל שאטה לפיקנטיות..
-
9
לבשל עם מכסה על להבה נמוכה עד שהתפו"א מתרככים והרוטב מצטמצם..
-
10
מידיי פעם לנענע את הסיר מצד לצד..
-
11
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
אופן ההכנה:.
2
מבשלים את התפו"א כ- 10 דקות עם מעט מיץ לימון ומסננים את הנוזלים( את זה למדתי מחברתי האלופה חופית אלמקייס)..
3
בסיר שטוח מטגנים קלות את השום עם 5 כפות שמן..
4
מוסיפים את הפפריקה והכורכום ומערבבים..
5
מניחים את פילה העוף ומטגנים כדקה מכל צד..
6
מתבלים בפלפל שחור גרוס ומוסיפים בזהירות את תפו"א שבישלנו ..
7
מערבבים כף מרק עוף עם שתי כוסות מים חמים ומוסיפים לסיר..
8
מוסיפים 4 יח' פלפל שאטה לפיקנטיות..
9
לבשל עם מכסה על להבה נמוכה עד שהתפו"א מתרככים והרוטב מצטמצם..
10
מידיי פעם לנענע את הסיר מצד לצד..
11
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים