לןגן

קציצות עוף אדומות

מאת: Anat Aba Eylon, פורסם: 18/09/2018 | 15:46
קציצות עוף אדומות

תקציר המתכון: עוד מתכון מבית היוצר של אמא

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בשר טחון לערבר עם 2 ביצים

  2. בצח מגורד

  3. לתבל מלח פלפל פפריקה מ.עוף

  4. להוסיף קמח.

  5. העיסה דביקה. להכניס למקרר

  6. נכין רוטב

  7. נטגן בצל, נוסיף רסק ונטגן 3-4 דק

  8. נתבל מלח פלפל פפריקה מ.עוף

  9. נוסיף 3 כוסות מים ונבשל אש נמוכה חצי שעה

  10. הרוטב מסמיך

  11. אחרי חצי שעה נוסיף 2-3 כוסות

  12. נמתין להרתחה ונוסיף את הקציצות.

  13. נבשל 45 דק וננער את הסיר מידי פעם