אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

7,461
צפיות

חזה עוף במרינדה על שיפודים

המתכון של
חזה עוף במרינדה על שיפודים

חזה עוף במרינדה

  • קטגוריהעוף
  • מספר מנות6 מנות
  • זמן הכנה10 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: עוף
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 6 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חצי קילוגרם חזה עוף
  • 2 כפות מיונז
  • 2 כפות קטשופ
  • 1 יחידה בצל
  • 1 טיפה מלח
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 טיפה צ'ילי יבש
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך את החזה עוף לריבועים.


  • 2

    לחתוך את הבצל לחתיכות גדולות ולהוסיף לעוף.


  • 3

    להוסיף את המיונז, הקטשופ והתבלינים.


  • 4

    לתת לעוף לנוח במרינדה למשך חצי שעה בערך.


  • 5

    לשפד את העוף (ניתן גם להוסיף את הבצל על השיפוד) ולהכניס לתנור למשך 20 דקות בערך על 180 מעלות .


1

לחתוך את החזה עוף לריבועים.


2

לחתוך את הבצל לחתיכות גדולות ולהוסיף לעוף.


3

להוסיף את המיונז, הקטשופ והתבלינים.


4

לתת לעוף לנוח במרינדה למשך חצי שעה בערך.


5

לשפד את העוף (ניתן גם להוסיף את הבצל על השיפוד) ולהכניס לתנור למשך 20 דקות בערך על 180 מעלות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים