ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- מספר מנות6 מנות
- זמן הכנה10 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- קטגוריה: עוף
- זמן הכנה: 10 דקות
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 6 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את החזה עוף לריבועים.
-
2
לחתוך את הבצל לחתיכות גדולות ולהוסיף לעוף.
-
3
להוסיף את המיונז, הקטשופ והתבלינים.
-
4
לתת לעוף לנוח במרינדה למשך חצי שעה בערך.
-
5
לשפד את העוף (ניתן גם להוסיף את הבצל על השיפוד)
ולהכניס לתנור למשך 20 דקות בערך על 180 מעלות .
1
לחתוך את החזה עוף לריבועים.
2
לחתוך את הבצל לחתיכות גדולות ולהוסיף לעוף.
3
להוסיף את המיונז, הקטשופ והתבלינים.
4
לתת לעוף לנוח במרינדה למשך חצי שעה בערך.
5
לשפד את העוף (ניתן גם להוסיף את הבצל על השיפוד)
ולהכניס לתנור למשך 20 דקות בערך על 180 מעלות .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים