תחילה מכינים את הרוטב: שופכים את כל מרכיבי הרוטב לסיר קטן ומביאים לרתיחה. מצמצמים את הרוטב כ-5 דקות ברתיחה, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מכבים את האש ומניחים בצד..
2
מחממים בסיר גדול את השמן לטיגון עמוק..
3
בינתיים מכינים את בלילת הטמפורה: מערבבים את כל הרכיבים ביחד. הבלילה צריכה להיות מעט דלילה, אך לא לגמרי נוזלית (למי שמשתמשת בקמח טמפורה - ממירים את הקמח התופח, הקורנפלור והחלבונים ב3 כוסות קמח טמפורה)..
4
מצפים את קוביות חזה העוף בבלילת הטמפורה ומעבירים ישירות לטיגון עמוק. כשצד אחד נהיה חום-זהוב מסובבים לצד השני. מוציאים את חזה העוף כשהציפוי משני הצדדים חום-זהוב ומכניסים לתוך הרוטב..
5
מצפים היטב מכל הכיוונים ומגישים לצד נודלס מוקפץ, אורז לבן פשוט או אורז עם תוספות (המתכון לאורז, כולל מתכון לאורז עם תוספות נמצא במתכונים שלי). בתיאבון !!!.
1
תחילה מכינים את הרוטב: שופכים את כל מרכיבי הרוטב לסיר קטן ומביאים לרתיחה. מצמצמים את הרוטב כ-5 דקות ברתיחה, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מכבים את האש ומניחים בצד..
2
מחממים בסיר גדול את השמן לטיגון עמוק..
3
בינתיים מכינים את בלילת הטמפורה: מערבבים את כל הרכיבים ביחד. הבלילה צריכה להיות מעט דלילה, אך לא לגמרי נוזלית (למי שמשתמשת בקמח טמפורה - ממירים את הקמח התופח, הקורנפלור והחלבונים ב3 כוסות קמח טמפורה)..
4
מצפים את קוביות חזה העוף בבלילת הטמפורה ומעבירים ישירות לטיגון עמוק. כשצד אחד נהיה חום-זהוב מסובבים לצד השני. מוציאים את חזה העוף כשהציפוי משני הצדדים חום-זהוב ומכניסים לתוך הרוטב..
5
מצפים היטב מכל הכיוונים ומגישים לצד נודלס מוקפץ, אורז לבן פשוט או אורז עם תוספות (המתכון לאורז, כולל מתכון לאורז עם תוספות נמצא במתכונים שלי). בתיאבון !!!.