רבע כפית מרק עוף מלח כורכום פפריקה מתוקה פלפל שחור
5 כוסות מים
רבע כוס כוסברה פטרוזליה כרפס
1 יחידה גבעול סלרי חתוך לטבעות
1 כף קמח רגיל
אופן ההכנה
1
את המילוי לשים הכל בקערה לערבב טוב טוב ואז לקחת חזה עוף אחד לשים בקצה מעט מהמילוי לגלגל ולתפוס עם קיסם ככה עם כל השאר ולטגן שהתפר יתאחד. ואז להוציא ולהניח אותם בצד.( אם נשאר מהמילוי תגנו בהם קציצות ורק תוסיפו 3 כפות פירורי לחם).
2
לרוטב לשים את כל הירקות לאדות 5 דקות להוסיף את הכף קמח ואז את המים והתבלינים ורבע כוס עלי כרפס לתת רתיחה ואז להכניס את הרולדות ל50 דקות..
1
את המילוי לשים הכל בקערה לערבב טוב טוב ואז לקחת חזה עוף אחד לשים בקצה מעט מהמילוי לגלגל ולתפוס עם קיסם ככה עם כל השאר ולטגן שהתפר יתאחד. ואז להוציא ולהניח אותם בצד.( אם נשאר מהמילוי תגנו בהם קציצות ורק תוסיפו 3 כפות פירורי לחם).
2
לרוטב לשים את כל הירקות לאדות 5 דקות להוסיף את הכף קמח ואז את המים והתבלינים ורבע כוס עלי כרפס לתת רתיחה ואז להכניס את הרולדות ל50 דקות..