לןגן

חזה עוף במרינדה על שיפודים

מאת: ilana magal, פורסם: 17/06/2015 | 23:43
חזה עוף במרינדה על שיפודים

תקציר המתכון: חזה עוף במרינדה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את החזה עוף לריבועים

  2. לחתוך את הבצל לחתיכות גדולות ולהוסיף לעוף

  3. להוסיף את המיונז, הקטשופ והתבלינים

  4. לתת לעוף לנוח במרינדה למשך חצי שעה בערך

  5. לשפד את העוף (ניתן גם להוסיף את הבצל על השיפוד) ולהכניס לתנור למשך 20 דקות בערך על 180 מעלות