אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

18,780
צפיות

חזה עוף בפסטו

המתכון של
חזה עוף בפסטו

לא מתייבש יוצא רך ועסיסי

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו חזה עוף פרוס (לא דק מידי) ניתן להמיר לפרגיות
  • 2 כפות רוטב פסטו מוכן
  • רבע כוס שמן זית
  • מלח
  • כף תבלין פלדלפיה או גריל עוף
  • פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    ראשית נסמן פסים על כל חזה עוף 3 באלכסון לא עד הסוף ! .


  • 2

    נכניס אותם לקערה .


  • 3

    נתבל בשמן זית,מלח,פלפל שחור גרוס,והתבלין לעוף נערבב היטב.


  • 4

    נכניס למקרר לחצי שעה ..


  • 5

    כעת נניח בתבנית את החזה עוף המתובל.


  • 6

    נמרח מהרוטב פסטו על כל החזה עוף.


  • 7

    נכניס לתנור לא מכוסה !! חום 200 מעלות לרבע שעה .


  • 8

    עכשיו לכסות עם נייר כסף ולהוריד מעלות ל 160 לעוד חצי שעה וזה מוכן ! .


  • 9

    שימו לב אין צורך להוסיף מים.


  • 10

    העוף מגיר נוזלים בהצלחה אילנית בניזרי ❤.


1

ראשית נסמן פסים על כל חזה עוף 3 באלכסון לא עד הסוף ! .


2

נכניס אותם לקערה .


3

נתבל בשמן זית,מלח,פלפל שחור גרוס,והתבלין לעוף נערבב היטב.


4

נכניס למקרר לחצי שעה ..


5

כעת נניח בתבנית את החזה עוף המתובל.


6

נמרח מהרוטב פסטו על כל החזה עוף.


7

נכניס לתנור לא מכוסה !! חום 200 מעלות לרבע שעה .


8

עכשיו לכסות עם נייר כסף ולהוריד מעלות ל 160 לעוד חצי שעה וזה מוכן ! .


9

שימו לב אין צורך להוסיף מים.


10

העוף מגיר נוזלים בהצלחה אילנית בניזרי ❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים