ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי קילו חזה עוף פרוס (לא דק מידי) ניתן להמיר לפרגיות
-
-
-
-
כף תבלין פלדלפיה או גריל עוף
-
אופן ההכנה
-
1
ראשית נסמן פסים על כל חזה עוף 3 באלכסון לא עד הסוף ! .
-
2
נכניס אותם לקערה .
-
3
נתבל בשמן זית,מלח,פלפל שחור גרוס,והתבלין לעוף נערבב היטב.
-
4
נכניס למקרר לחצי שעה ..
-
5
כעת נניח בתבנית את החזה עוף המתובל.
-
6
נמרח מהרוטב פסטו על כל החזה עוף.
-
7
נכניס לתנור לא מכוסה !! חום 200 מעלות לרבע שעה .
-
8
עכשיו לכסות עם נייר כסף ולהוריד מעלות ל 160 לעוד חצי שעה וזה מוכן ! .
-
9
שימו לב אין צורך להוסיף מים.
-
10
העוף מגיר נוזלים בהצלחה אילנית בניזרי ❤.
1
ראשית נסמן פסים על כל חזה עוף 3 באלכסון לא עד הסוף ! .
2
נכניס אותם לקערה .
3
נתבל בשמן זית,מלח,פלפל שחור גרוס,והתבלין לעוף נערבב היטב.
4
נכניס למקרר לחצי שעה ..
5
כעת נניח בתבנית את החזה עוף המתובל.
6
נמרח מהרוטב פסטו על כל החזה עוף.
7
נכניס לתנור לא מכוסה !! חום 200 מעלות לרבע שעה .
8
עכשיו לכסות עם נייר כסף ולהוריד מעלות ל 160 לעוד חצי שעה וזה מוכן ! .
9
שימו לב אין צורך להוסיף מים.
10
העוף מגיר נוזלים בהצלחה אילנית בניזרי ❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים