ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
ארוחה בסיר אחד מאת אילנית בניזרי ,ניתן להמיר את השווארמה לחזה עוף או פרגיות !
-
באותה כוס שמדדתם את האורז תמדדו את המים !
-
400 גרם שווארמה הודו לרצועות
-
-
-
-
-
-
כפית תבלין לשווארמה ( או פלדלפיה או גריל עוף)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ראשית נזהיב את הבצל בשמן ,נוסיף כורכום ונערבב נוסיף את רצועות השווארמה ,תבלין לשווארמה ושאר התבלינים ! .
-
2
נערבב נמניך להבה נבשל ללא מים כ 20 דקות עד שמתרכך ..( השווארמה מגירה נוזלים לא להוסיף מים בשלב הזה) .
-
3
נוסיף את קוביות הגמבה והגזר.
-
4
נקפיץ ל 2 דקות נוספות לריכוך .
-
5
כעת נוסיף את האורז ( אני שוטפת אותו ומסננת ) נערבב .
-
6
ונוסיף את המים .
-
7
נכסה מכסה נבשל על להבה נמוכה בערך 15 דקות עד שכל המים מתאדים.
-
8
נפתח עם מזלג את האורז נכסה ונכבה את הגז ..
-
9
אני משתמשת באורז בסמטי אפשר בכל אורז לבן אחר 🌷.
-
10
תוסיפו סלט ירקות ויש לכם אחלה ארוחה בקלי קלות.
1
ראשית נזהיב את הבצל בשמן ,נוסיף כורכום ונערבב נוסיף את רצועות השווארמה ,תבלין לשווארמה ושאר התבלינים ! .
2
נערבב נמניך להבה נבשל ללא מים כ 20 דקות עד שמתרכך ..( השווארמה מגירה נוזלים לא להוסיף מים בשלב הזה) .
3
נוסיף את קוביות הגמבה והגזר.
4
נקפיץ ל 2 דקות נוספות לריכוך .
5
כעת נוסיף את האורז ( אני שוטפת אותו ומסננת ) נערבב .
6
ונוסיף את המים .
7
נכסה מכסה נבשל על להבה נמוכה בערך 15 דקות עד שכל המים מתאדים.
8
נפתח עם מזלג את האורז נכסה ונכבה את הגז ..
9
אני משתמשת באורז בסמטי אפשר בכל אורז לבן אחר 🌷.
10
תוסיפו סלט ירקות ויש לכם אחלה ארוחה בקלי קלות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים