ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
שמן לטיגון הצלחת שטוחה שמים קמח מנופה.
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה שמים את הביצים עם רוטב הברבקיו ומערבבים לבלילה אחידה..
-
2
בצלחת שטוחה שמים קמח מנופה..
-
3
מקמחים את השניצלים שמים בבלילה של הביצים ושוב שמים בקמח המנופה ומטגנים עד להזהבה..
-
4
כך עושים עם כל השניצלים, אם חסר קמח מוסיפים..
-
5
אם נשארה בלילה של ביצים וקמח מערבבים את הקמח בבלילת הביצים, בכף שמים במחבת ומטגנים עד להזהבה..
1
בקערה שמים את הביצים עם רוטב הברבקיו ומערבבים לבלילה אחידה..
2
בצלחת שטוחה שמים קמח מנופה..
3
מקמחים את השניצלים שמים בבלילה של הביצים ושוב שמים בקמח המנופה ומטגנים עד להזהבה..
4
כך עושים עם כל השניצלים, אם חסר קמח מוסיפים..
5
אם נשארה בלילה של ביצים וקמח מערבבים את הקמח בבלילת הביצים, בכף שמים במחבת ומטגנים עד להזהבה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים