אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,927
צפיות

שניצל טעים טעים

המתכון של
שניצל טעים טעים

שניצל עטוף רק בקמח ובלי פירורי לחם יוצא טעים ופריך

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 ק"ג שניצל נקי ושטוף
  • 4 ביצים
  • 2 כפות של רוטב ברביקיו
  • בערך 2 כוסות קמח מנופה
  • שמן לטיגון הצלחת שטוחה שמים קמח מנופה.
  • שניצלים
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה שמים את הביצים עם רוטב הברבקיו ומערבבים לבלילה אחידה..


  • 2

    בצלחת שטוחה שמים קמח מנופה..


  • 3

    מקמחים את השניצלים שמים בבלילה של הביצים ושוב שמים בקמח המנופה ומטגנים עד להזהבה..


  • 4

    כך עושים עם כל השניצלים, אם חסר קמח מוסיפים..


  • 5

    אם נשארה בלילה של ביצים וקמח מערבבים את הקמח בבלילת הביצים, בכף שמים במחבת ומטגנים עד להזהבה..


1

בקערה שמים את הביצים עם רוטב הברבקיו ומערבבים לבלילה אחידה..


2

בצלחת שטוחה שמים קמח מנופה..


3

מקמחים את השניצלים שמים בבלילה של הביצים ושוב שמים בקמח המנופה ומטגנים עד להזהבה..


4

כך עושים עם כל השניצלים, אם חסר קמח מוסיפים..


5

אם נשארה בלילה של ביצים וקמח מערבבים את הקמח בבלילת הביצים, בכף שמים במחבת ומטגנים עד להזהבה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים