ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
תפוח אדמה מבושל ומעוך לפירה
-
-
-
-
-
-
-
-
-
לערבב היטב ולהכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים
אופן ההכנה
-
1
לחמם שמן חצי עמוק במחבת .
-
2
בידיים משומנות לגלגל קציצות ולטגן בלהבה בינונית עד להזהבה ולהפוך צד שני ! .
-
3
מי שרוצה יכולה לאפות אך המירקם יהיה שונה מטיגון בהצלחה אילנית בניזרי ⚘.
1
לחמם שמן חצי עמוק במחבת .
2
בידיים משומנות לגלגל קציצות ולטגן בלהבה בינונית עד להזהבה ולהפוך צד שני ! .
3
מי שרוצה יכולה לאפות אך המירקם יהיה שונה מטיגון בהצלחה אילנית בניזרי ⚘.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים