תקציר המתכון: שניצל עטוף רק בקמח ובלי פירורי לחם יוצא טעים ופריך
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
בקערה שמים את הביצים עם רוטב הברבקיו ומערבבים לבלילה אחידה.
בצלחת שטוחה שמים קמח מנופה.
מקמחים את השניצלים שמים בבלילה של הביצים ושוב שמים בקמח המנופה ומטגנים עד להזהבה.
כך עושים עם כל השניצלים, אם חסר קמח מוסיפים.
אם נשארה בלילה של ביצים וקמח מערבבים את הקמח בבלילת הביצים, בכף שמים במחבת ומטגנים עד להזהבה.