הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוף בתנור עם תפו"א ובטטה מככב אצלי בכל יום שישי, פשוט אוהבים את זה.
בקערה עמוקה ורחבה להכניס את הכרעיים,לשפוך מעל את השמן, הסויה ושאר התבלינים, לעסות בידיים עד כיסוי. להשאיר כרבע שעה..
בקערה נפרדת לשים את תפו"א והבטטה לשמן מעט עם שמן זית ולתבל עם אותם תבלינים, לערבב בידיים..
לסדר בתבנית גדולה (חד פעמית או כל תבנית אחרת) את תפו"א והבטטה, לסדר מעל את העופות ולשפוך חלק מהמרינדה שנשארה..
לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור חם 200 מעלות כשעה וחצי..
להוציא את הנייר כסף ולאפות עוד כ-10 דקות עד שהעופות ישחימו מעל..
בתאבון (:.