פפריקה, כורכום, שבבי שום, חצי כפית סוכר, כמון (לפי הטעם)
מים חמים לפי הצורך
אופן ההכנה
1
לחמם שמן בסיר סוטאז' רחב ולהשחים קלות את הבצלים , להוסיף את החזה העוף ולערבב עד לקבלת צבע לבן..
2
להוסיף עגבניות חתוכות, פלפל אדום,תפו"א, שום כתוש ,ענפי מנגולד וענפי סלרי. לערבב קלות.. לערבב בסיר קטן כוס מים חמים + רסק עגבניות והתבלינים, ליצוק מעל הירקות , לערבב ולהרתיח כמה דקות. להוסיף עוד קצת מים עד לגובה הירקות שבסיר, להרתיח ולהעביר לאש נמוכה כ-40 דקות , מדי פעם לערבב, לכסות את הסיר. לקראת הסוף להוסיף את הכוסברה ולבשל עוד 2 דקות..
3
(לאחר סוף הבישול לבדוק אם תפו"א רכים, במידה ולא לבשל עוד קצת)..
4
לטעום ולתקן טעמים אם צריך..
5
בתאבון (:.
1
לחמם שמן בסיר סוטאז' רחב ולהשחים קלות את הבצלים , להוסיף את החזה העוף ולערבב עד לקבלת צבע לבן..
2
להוסיף עגבניות חתוכות, פלפל אדום,תפו"א, שום כתוש ,ענפי מנגולד וענפי סלרי. לערבב קלות.. לערבב בסיר קטן כוס מים חמים + רסק עגבניות והתבלינים, ליצוק מעל הירקות , לערבב ולהרתיח כמה דקות. להוסיף עוד קצת מים עד לגובה הירקות שבסיר, להרתיח ולהעביר לאש נמוכה כ-40 דקות , מדי פעם לערבב, לכסות את הסיר. לקראת הסוף להוסיף את הכוסברה ולבשל עוד 2 דקות..
3
(לאחר סוף הבישול לבדוק אם תפו"א רכים, במידה ולא לבשל עוד קצת)..