לןגן

עוף בתנור עם תפו"א ובטטה

מאת: Sari Noy, פורסם: 24/02/2018 | 02:18
עוף בתנור עם תפו"א ובטטה

תקציר המתכון: עוף בתנור עם תפו"א ובטטה מככב אצלי בכל יום שישי, פשוט אוהבים את זה.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה עמוקה ורחבה להכניס את הכרעיים,לשפוך מעל את השמן, הסויה ושאר התבלינים, לעסות בידיים עד כיסוי. להשאיר כרבע שעה.

  2. בקערה נפרדת לשים את תפו"א והבטטה לשמן מעט עם שמן זית ולתבל עם אותם תבלינים, לערבב בידיים.

  3. לסדר בתבנית גדולה (חד פעמית או כל תבנית אחרת) את תפו"א והבטטה, לסדר מעל את העופות ולשפוך חלק מהמרינדה שנשארה.

  4. לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור חם 200 מעלות כשעה וחצי.

  5. להוציא את הנייר כסף ולאפות עוד כ-10 דקות עד שהעופות ישחימו מעל.

  6. בתאבון (: