ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
4 גבעולי סלרי לרצועות כולל עלים קצוצים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
טיפול מקדים בחרשוף.
-
2
מאת אילנית בניזרי.
-
3
לנקות היטב את החרשוף מכל הסיבים אפשר להשתמש בקולפן לזירוז התהליך .
-
4
למלא סיר עם מים, חצי לימון פרוס לרבעים.
-
5
כפית כורכום.
-
6
להרתיח את החרשוף במים עד לריכוך ולסנן ! .
-
7
להכנת הרוטב.
-
8
לטגן את הבצל עד להזהבה.
-
9
להוסיף את השום.
-
10
הכורכום והפפריקה ולערבב.
-
11
להניח את חלקי הפרגיות או העוף לטגן דקה מכל צד על התבלינים.
-
12
להוסיף את החרשוף, הכרפס העלים הפלפל שאטה(שודניה) ומעט כוסברה קצוצה , את שאר התבלינים והמים.
-
13
לבשל כשעה על להבה נמוכה 5 דקות לסוף להוסיף את הלימון הסחוט.
-
14
מובטח טעם גן עדן בהצלחה 💖.
1
טיפול מקדים בחרשוף.
2
מאת אילנית בניזרי.
3
לנקות היטב את החרשוף מכל הסיבים אפשר להשתמש בקולפן לזירוז התהליך .
4
למלא סיר עם מים, חצי לימון פרוס לרבעים.
5
כפית כורכום.
6
להרתיח את החרשוף במים עד לריכוך ולסנן ! .
7
להכנת הרוטב.
8
לטגן את הבצל עד להזהבה.
9
להוסיף את השום.
10
הכורכום והפפריקה ולערבב.
11
להניח את חלקי הפרגיות או העוף לטגן דקה מכל צד על התבלינים.
12
להוסיף את החרשוף, הכרפס העלים הפלפל שאטה(שודניה) ומעט כוסברה קצוצה , את שאר התבלינים והמים.
13
לבשל כשעה על להבה נמוכה 5 דקות לסוף להוסיף את הלימון הסחוט.
14
מובטח טעם גן עדן בהצלחה 💖.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים