תקציר המתכון: תבשיל טעים שמזכיר לי את הילדות ואהוב על ילדים ומבוגרים כאחת.
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לחמם שמן בסיר סוטאז' רחב ולהשחים קלות את הבצלים , להוסיף את החזה העוף ולערבב עד לקבלת צבע לבן.
להוסיף עגבניות חתוכות, פלפל אדום,תפו"א, שום כתוש ,ענפי מנגולד וענפי סלרי. לערבב קלות.. לערבב בסיר קטן כוס מים חמים + רסק עגבניות והתבלינים, ליצוק מעל הירקות , לערבב ולהרתיח כמה דקות. להוסיף עוד קצת מים עד לגובה הירקות שבסיר, להרתיח ולהעביר לאש נמוכה כ-40 דקות , מדי פעם לערבב, לכסות את הסיר. לקראת הסוף להוסיף את הכוסברה ולבשל עוד 2 דקות.
(לאחר סוף הבישול לבדוק אם תפו"א רכים, במידה ולא לבשל עוד קצת).
לטעום ולתקן טעמים אם צריך.
בתאבון (: