לןגן

חזה עוף עם ירקות

מאת: Sari Noy, פורסם: 24/02/2018 | 00:28
חזה עוף עם ירקות

תקציר המתכון: תבשיל טעים שמזכיר לי את הילדות ואהוב על ילדים ומבוגרים כאחת.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם שמן בסיר סוטאז' רחב ולהשחים קלות את הבצלים , להוסיף את החזה העוף ולערבב עד לקבלת צבע לבן.

  2. להוסיף עגבניות חתוכות, פלפל אדום,תפו"א, שום כתוש ,ענפי מנגולד וענפי סלרי. לערבב קלות.. לערבב בסיר קטן כוס מים חמים + רסק עגבניות והתבלינים, ליצוק מעל הירקות , לערבב ולהרתיח כמה דקות. להוסיף עוד קצת מים עד לגובה הירקות שבסיר, להרתיח ולהעביר לאש נמוכה כ-40 דקות , מדי פעם לערבב, לכסות את הסיר. לקראת הסוף להוסיף את הכוסברה ולבשל עוד 2 דקות.

  3. (לאחר סוף הבישול לבדוק אם תפו"א רכים, במידה ולא לבשל עוד קצת).

  4. לטעום ולתקן טעמים אם צריך.

  5. בתאבון (: